PajeroCom

Esti aici: Termopane

Termopane

Geamul termoizolant - confectionat din sticla SAINT-GOBAIN  sau GUARDIAN -

Tripan Pachetul termoizolant format din  doua foi de sticla se numeste pachet termopan ,iar cel format din trei foi de  sticla se numeste pachet tripan.

Intre foile de sticla se pune ARGON . Pentru o eficienta mai mare, una dintre foile pachetului termopan trebuie sa fie LOW-e, Coeficientul  termic la grosimea pachetului termopan de 24 mm este  k=1,1w/mpk. La pachetul tripan , se pun doua foi de sticla LOW-e, (prima si a treia )  daca nu se  foloseste una din sticle  cu protectie solara ,astfel coeficientul termic scazind la k=0,7mp/k.

Prin folosirea sticlei cu protectie solara ,cheltuielile pentru incalzire cat si cele pentru racire se vor reduce considerabil. Daca se foloseste sticla climaguardsolar numita si 4 anotimpuri sau dual protect ,luminozitatea  nu va fi afectata ,

FERONERIAROTO - provine de la prestigiosul concern german -ROTO-lider mondial

profil pvc ROTO - reuseste sa imbine inteligent eficienta cu siguranta si confortul, optimizeaza utilizarea energiei prin controlarea ventilatiei reusind astfel sa satisfaca cele mai exigente cerinte Prin solutiile inovatoare ROTO reuseste sa fie cu un pas inaintea concurentei pe plan international in tehnologia de feronerie.

Inchiderea se face cu ajutorul blocatorilor cu cap ciuperca, actionate cu maner secuStic contribuind la asigurarea unei etanseitati perfecte si cresterea gradului de siguranta la antiefractie.Actionarea canatului inactiv tip stulp se face cu ajutorul manerului montat direct in lantul de feronerie  - actionare unica -ultima noutate in domeniu.

NOU: ROTO NT Designo - Feronerie fara balamale vizibile

- toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce inseamna ca sunt invizibile din afara ,o tehnologie complet noua , de inalta calitate care stabileste standarde cu aceata inovatie.


 
 
 
 

S.C. PAJERO COM S.R.L.

  • Addresa: Baia Mare, B-dul Decebal nr. 4
  • Telefon/Fax: 0362- 806.484;         Mobil: 0730-330.909;   0730-330.910;         Email: pajerocom@yahoo.com